Algemene behang-, en schilderwerken

Behang- en schilderwerken – schilder Aalst

Jean-Claude Temmerman & Zoon biedt zijn behang- en schilderwerken aan voor zowel binnen- als buitenwerken. Wij steunen op jarenlange ervaring waardoor we alles met perfectie afwerken. Bent u op zoek naar een schilder met ervaring voor de opfrissing van uw interieur? Reken op onze expertise voor de volgende schilderwerken:

Binnenschilderwerken:

Onze categorie binnenschilderwerken is een verzamelwoord voor veel diensten. Wij kunnen het schilderen van muren, plafonden, ramen en deuren allemaal aanbieden en afwerken met de nodige vakkennis. Wij gebruiken hierbij verf van topkwaliteit nadat we samen de nodige kleuren hebben besproken. 

Daarnaast kunnen wij ook nog plamuren van muren aanbieden en het behangen van muren met een vlies om daarna over te schilderen.

Buitenschilderwerken:

Buitenschilderwerken zijn natuurlijk niet te vergeten! Wij doen gevels en ramen maar kunnen ook grotere projecten zoals heel uw gebouw eens een nieuwe look geven. Ook hier gebruiken wij enkel topmateriaal en gebruiken we enkel kwaliteitsverf.

Behangwerken:

Het gebruik van behangpapier is nog altijd populair. U kan een leuke sfeer bekomen door een leuke combinatie van verf en behangpapier, dit heet een accentmuur en is zeer innovatief.

Stijgend vocht behandelen:

Door opstijgend vocht in muren kunnen volgende symptonen optreden: krullend behangpapier, getekend schilderwerk, een natte muur, …

Wij hebben verschillende technieken ontwikkeld om stijgend vocht te behandelen: borend en inspuiten op een bepaalde waterbasis en folie eropzetten & oplakken voor daarna de afwerking te beginnen.

Vloerbekleding

Vloerbekleding is een belangrijk aspect binnen het interieur van uw woning. Het kan zowel gemaakt zijn uit natuurlijke materialen als kunststoffen.

Een vloer maakt een groot deel uit van u woning. Daarom is het belangerijk dat u de juiste keuze maakt. Wij installeren die met de nodige vakkundigheid zodat u vloer zolang mogelijk kan bestaan zonder nodige herstellingen.